top of page

Vores services

Som erfaren malermester er vi i stand til at foretage alle typer opgaver inden for malerfaget.

Som udgangspunkt er ingen opgave hverken for lille eller for stor for os, og vi tilbyder gerne unikke løsninger, der tilpasses specifikt efter dine ønsker. Vi går højt op i, at vores malerarbejde udføres grundigt og professionelt, og at resultatet desuden bliver æstetisk flot.

Billede af en nymalet lejelighed
Lejlighed og hus

Skal du flytte og lige have genopfrisket inden flyttesyn, eller er det dit nye sted, som skal leve op til drømmene? Vi klarer vådrum, tapet, filtning og maling af alt fra lofter til vægge og træ.

Der er ingen grænser for, hvad der kan males. Og det gælder selvfølgelig også møbler, hvis du har et projekt, du har brug for en hånd til.

Privat erhverv og offentligt

Vi har stor erfaring med nybyggeri og erhvervsopgaver fra den lille virksomhed til den store.

Eksempelvis har vi været med til at male Facebook's store datacenter i Odense tilbage i 2019.

Billede af en nyrenoveret lejelighed
Nymalet facade
Facaderenovering

Gennem mange års professionelt arbejde med facademaling har vi fået stor erfaring med at male facader på alle typer bygninger.

Vi kan derfor også hjælpe dig når din bolig eller hele din andelsforening skal have malet facader. Vores erfaring sikrer et ensartet resultat uanset opgavens størrelse. Vi tilbyder facademaling til både private, foreninger og erhverv.

​Inden din opgave med facademaling begynder, vurderer vi standen på facaden og sørger for spartling eller andre nødvendige reparationer, som skal være med til at sikre den høje kvalitet. Såfremt der er behov for maling af yderligere områder, tilbyder vi også maling af træværk, lofter, vægge og andet. Kombinationen af alle disse kompetenceområder sikrer dig et perfekt og langvarigt resultat ved facademaling eller større samlede opgaver.

Vinduesrenovering

Årets vind og vejr tærer hårdt på vinduer og vinduesrammer.
Vi benytter kun maling af højeste kvalitet ved maling af vinduer. Dette sikrer jer et resultat som kan holde til slud og storm.

Vi er specialiseret i at hjælpe udlejnings ejendomme samt andels- og ejerboligforeninger, med at få fortaget maling af vinduer. Derfor kan vi også hjælpe hvis opgaven kræver stige, lift og/eller stillads.

Vinduer
Epoxy på gulvet
Epoxy

Epoxy er en type lim lavet af en blanding af harpiks og hærder. Det er kendt for sine stærke limeegenskaber og holdbarhed, hvilket gør det til et populært valg til en række anvendelser, såsom industri, konstruktion og husholdningsreparationer.

Hos Malerfirmaet Sam & Søn bruger vi epoxy som belægning til gulve, vægge og andre overflader. Vi tilbyder professionelle tjenester til både erhverv og private kunder, inklusiv installation af epoxygulve, epoxybelægning til beton og andre overflader, og epoxyreparationer.

Hos Malerfirmaet Sam & Søn
Kommer kvalitet og kundetilfredshed i første række

bottom of page